Makine yapmak bizim tutkumuzdurMakine

INYOD lazer makineleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda özel olarak tasarlanabilir, üretim hattınızda otomasyon ve robotik sistemlerinize entegre edile bilinir.

Metallerle çalışıyoruzMetaller

Ürün grubumuz her türlü kaynak, kesme, markalama, gravür ihtiyaçlarınızı tümünü kapsamaktadır, makine çözümlerimiz ihtiyaç duyduğunuz uygulamalarda hassasiyet, verimlilik ve benzersiz performans sunar.

Plastik Üretimine Yönelik ÇözümlerOlası

Son teknoloji makine çözümlerimizle plastik üretim sürecinizde sizlere hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir

Geleceğin mühendisliği ve DesteğiDestek

Tasarım ve üretimde 20 yılı aşkın uzmanlığa sahip INYOD ekibi, beklentilerinizi aşan birinci sınıf çözümler sunmaya kendini adamıştır.

Kaynak makineleriINY-FLW-CWDW Fiber Lazer Kaynakçı Sürekli Dalga Çift Tezgah

Stok kodu: INY-FLW-CWDW

Özellikler

Çift Tezgahlı Fiber Lazer Makinesi, isteğe bağlı olarak Robot veya bağımsız lazer kafaları ile seçilebilir, iki çalışma tezgahına sahiptir. Tezgah, çalışma sırasında malzemenin işlendiği yüzey veya platformdur.

 

Uygulama Kapsamı

Otomobil, havacılık, uzay, gemi, pil, donanım ve mutfak eşyaları vb. sektörlerde kullanılan sac, metal ve alüminyum alaşımının kaynağı için uygulanır.

.

  • Tanım
  • Ürün bilgileri

Sürekli dalga (CW) fiber lazerler, çeşitli endüstrilerde büyük faydalar ve uygulamalar sunan gelişmiş lazer sistemleridir. Bu lazerler, sürekli ve tutarlı bir çıktı sağlayan sabit, sürekli bir lazer ışığı ışını üretir. Bu stabilite onları kesme, kaynaklama, markalama ve gravür gibi hassas işler için son derece uygun hale getirir.

Çift Tezgahlı Fiber Lazer Makinesi, isteğe bağlı olarak Robot veya bağımsız lazer kafaları ile seçilebilir, iki çalışma tezgahına sahiptir. Tezgah, çalışma sırasında malzemenin işlendiği yüzey veya platformdur.

Özellikler

Model

INY-FLW-CW500

INY-FLW-CW800

INY-FLW-CW1000

INY-FLW-CW2000

INY-FLW-CW3000

Lazer Tipi

Lif

Maks. Çıkış Gücü(W)

500

800

1,000

2,000

3,000

Kaynak Derinliği (mm)

≤2

≤3

≤4

≤5

≤6

Lazer Modu

Çoklu Mod

Çekirdek Çapı (μm)

50

Lazer Dalga Boyu (nm)

1,070

Güç Ayarı

5-95%

Fiber Kablo Uzunluğu(m)

10

Odak Çapı (mm)

≤5

Kaynak Hızı (mm/sn)

0~120

Güç kaynağı

AC220V/50Hz

Soğutma sistemi

su

Özellikleri

Çift çalışma tezgahı fiber lazer kaynak makinesi, yüksek enerjili lazer ışınlarını optik fibere birleştiren, kaynağı uygulamak için paralel ışıklar paralel ayna aracılığıyla iş parçasına iletilen bir lazer kaynak ekipmanıdır. Lazer kaynak robot sistemi, paslanmaz çelik lavabolar, Mutfak eşyaları, çaydanlık, otomobil parçaları, tıbbi ekipmanlar ve cihazlar gibi yüksek hassasiyetli ürünlerin kaynaklanması için kullanılır. Kullanılan Robot markaları ABB, KUKA, OTC, YASKAWA, Panasonic'tir. Duvar prizi verimliliğini kaydedin.

  1. Yüksek hassasiyette robot kaynağı sağlayan 6 eksen bağlantı sistemi, enerji kapalı çevrim (enerji negatif geri beslemeli) lazer kaynak makinemiz ile ekipmanlarımız otomatik kompanzasyon yaparak kaynak enerjisinin tutarlılığını sağlar.
  2. Lazer kafasının 6 eksende hareketi, kolay hizalama üstesinden gelmeyi sağlar ve özel şekilli parçalar için mükemmel kaynaklama sağlar.
  3. Yüksek otomasyon entegrasyonu, yüksek hızlı kaynak.
  4. Anahtarlama cihazı çok noktalı eşzamanlı kaynağı destekler.
  5. Otomatik yükleme ve boşaltma üniteleri, kaynak verimliliğini artırmak için otomatik kaynak sağlar.
Avantajları

Geleneksel lazer kaynak makineleri ve fiber lazer kaynak makineleri, performanslarını, uygulamalarını ve bakım gereksinimlerini önemli ölçüde etkileyebilecek lazer kaynakları ve bileşenleri bakımından farklılık gösterir; Çift çalışma tezgahı sistemi sağlar.

  1. Artan Üretkenlik: İki çalışma tezgahıyla, operatörler malzemeleri bir tezgaha yükleyip boşaltabilir, lazer ise malzemeleri diğer tezgahta işleyebilir, böylece görevler arasındaki aksama süresini en aza indirir ve üretim verimliliğini en üst düzeye çıkarır.
  2. Eşzamanlı İşleme: Makine, her tezgahta çeşitli malzemeleri veya işleri aynı anda işleyebilir, böylece üretkenliği ve verimi daha da artırır.
  3. Malzeme Taşıma Esnekliği: Birden fazla çalışma tezgahına sahip olmak, özellikle yüksek hacimli üretim senaryolarında daha verimli malzeme taşıma olanağı sağlar. 
Uygulama Kapsamı

Otomobil, havacılık, uzay, gemi, pil, donanım ve mutfak eşyaları vb. sektörlerde kullanılan sac, metal ve alüminyum alaşımının kaynağı için uygulanır.

Örnekler

Teknoloji

Fiber Lazer

İşlem

Kaynak

İşlenmiş Malzeme

Metal

Çıkış Gücü(W)

500, 800, 1000, 2000, 3000

Kaynak Derinliği (mm)

2, 3, 4, 5, 6

İşleme Boyutu (X,Y,mm)

200×100

tr_TRTürkçe