Makine yapmak bizim tutkumuzdurMakine

INYOD lazer makineleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda özel olarak tasarlanabilir, üretim hattınızda otomasyon ve robotik sistemlerinize entegre edile bilinir.

Metallerle çalışıyoruzMetaller

Ürün grubumuz her türlü kaynak, kesme, markalama, gravür ihtiyaçlarınızı tümünü kapsamaktadır, makine çözümlerimiz ihtiyaç duyduğunuz uygulamalarda hassasiyet, verimlilik ve benzersiz performans sunar.

Plastik Üretimine Yönelik ÇözümlerOlası

Son teknoloji makine çözümlerimizle plastik üretim sürecinizde sizlere hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir

Geleceğin mühendisliği ve DesteğiDestek

Tasarım ve üretimde 20 yılı aşkın uzmanlığa sahip INYOD ekibi, beklentilerinizi aşan birinci sınıf çözümler sunmaya kendini adamıştır.

Kaynak makineleriINY-FLW-M Fiber Lazer Kaynakçı Kalıp Kaynakçısı

Stok kodu: INY-FLW-M

Özellikler

Mobil lazer kaynak sistemi, ağır ve taşınması zor olan küçükten büyüğe kalıpların kaynağına uygundur.

 

Uygulama Kapsamı

Her türlü kalıp çatlağı, küçük delik, çökme, sızdırmazlık kenarı ve diğer küçük parçaların onarımı. Yüksek doğruluk oranı, yüksek hız, derinlik, mukavemet, işlem sonrası delik olmaması, kaynak sonrası parlak yüzeye cilalanabilme, özellikle cila gerektiren kalıpların onarımı için uygun olması gibi geleneksel kaynaklarla karşılaştırıldığında yeri doldurulamaz avantajlara sahiptir.

  • Tanım
  • Ürün bilgileri

Mobil kaynakçı lazer kaynakçı ana ünitesi tekerleklidir ve tezgahı hareketli kol sistemine sahiptir, kalıpların yanında hareket edebilir ve kalıbı döküm makinesinden veya plastik enjeksiyon makinesinden sökmeden kaynak işlemi yapılabilir, hareketli kol esneyebilir, dönebilir ve 300 mm'ye kadar odak aralığı elde etmek için eğim, her pozisyonda kaynak yapılmasına olanak tanır, derin boşluk, karmaşık geometrilere sahip öğeler, lazer odaklama kafasının isteğe bağlı 360 derece dönebilen lens seti sayesinde ergonomik bir çalışma konumunda kullanılabilir.

Özellikler

Model

INY-FLW-M200

INY-FLW-M300

INY-FLW-M400

Lazer Tipi

Lif

Maks. Çıkış Gücü(W)

200

300

400

Kaynak Derinliği (mm)

≤2

≤3

≤4

Lazer Dalga Boyu (nm)

1,064

Proses Aralığı (X Ekseni, Y Ekseni,
Z Ekseni) (Mm)

200x100x200

Mobil Kol Hareket Mesafesi X Ekseni,
Y Ekseni, Z Ekseni) (mm)

100X80X700

Darbe Frekansı (Hz)

≤50

Darbe Genişliği (ms)

0.2-20

Güç kaynağı

AC220V/50Hz

Soğutma sistemi

su

Özellikleri
  1. Eşsiz yapısal tasarımı, çeşitli orta ve büyük kalıpların kolay onarımını sağlar.
  2. Parametre ayarı, akıllı uzaktan kumanda kullanılarak basitleştirilerek hızlı ve kolay kullanıma olanak sağlar.
  3. İsteğe bağlı bir CCD kamera izleme sistemi, hassas konumlandırmayı ve gözlemi kolaylaştırarak doğru kaynak yapılmasını sağlar.
  4. Kırmızı lazer noktası göstergesi uygun konumlandırma sunar ve istikrarlı bir fiber lazer güç çıkışı sağlar.
  5. Bu makine dar konumlarda kaynak yapmada üstündür ve daha derin nüfuziyetle hassas kaynak sağlar.
  6. Yüksek yoğunluklu lazer enerjisi ve mükemmel lazer ışın kalitesiyle, lehim bağlantılarında enerjinin eşit dağılımını sağlar.
Avantajları

Fiber lazer kaynağı kullanan makinemiz, geleneksel YAG lazer kaynak makinelerinin üçte biri kadar minimum odak noktası çapıyla hassas kaynak imkanı sunar. Olağanüstü fotoelektrik dönüşüm verimliliği, geleneksel lazer kaynak ekipmanının gücünün yalnızca onda birini tüketirken yüksek performans sağlar. Bireysel Yarı-CW Fiber lazer darbeleri analog kontrol ile modüle edilebilir ve böylece her türlü uygulama için optimum zamansal darbe şekillendirme sağlanır. 30%'den daha yüksek elektro-optik dönüşüm verimliliği ve bakım gerektirmeyen özellikleri nedeniyle, maliyet verimliliği geleneksel YAG lazerlerden çok daha üstündür. Fiber lazerler, darbeli modda CW moduna göre on kat daha fazla tepe gücü üretir ve nokta kaynağı, dikiş kaynağı ve delmede kullanılan geleneksel flaş lambalı pompalı YAG lazerlerinin yerine geçmek için idealdir. Bu kompakt üniteler, >30% duvar prizi verimlilikleri ve bakım gerektirmeyen çalışmaları nedeniyle lamba pompalı YAG lazerlerden daha uygun maliyetlidir.

  1. Kolay kalıp onarımı, malzemeden, işçilikten ve zamandan tasarruf sağlar.
  2. Üstün kaliteli lazer ışını, iyi kaynak kalitesi, pürüzsüz ve kaliteli görünüm.
  3. Düşük işletme maliyeti, sarf malzemesi gerektirmez, bakım gerektirmez, üretim hattında hata ayıklama maliyetini azaltır.
  4. Çıkış fiber lazer güç kararlılığı, 30%'ye kadar elektro-optik dönüşüm oranı, Dönüşüm oranı YAG'ın sekiz katıdır.
  5. Uzun ömür, Yüksek fotoelektrik dönüşüm verimliliği, düşük enerji tüketimi.
  6. Fiber iletimi daha iyi ışın kalitesi, yüksek verimli dönüşüm, tekdüze kaynak noktası, temiz lehim bağlantıları sağlar.
Uygulama Kapsamı

kalıpların küçük kırık parçalarını etkili bir şekilde işlemek için lazer yüksek enerjisini benimseyen kalıp ve plastik endüstrisi.

Örnekler

Teknoloji

Fiber Lazer

İşlem

Kaynak

İşlenmiş Malzeme

Metal

Çıkış Gücü(W)

200, 300, 400

Kaynak Derinliği (mm)

2, 3, 4

İşleme Boyutu (X,Y,mm)

200×100

tr_TRTürkçe