Makine yapmak bizim tutkumuzdurMakine

INYOD lazer makineleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda özel olarak tasarlanabilir, üretim hattınızda otomasyon ve robotik sistemlerinize entegre edile bilinir.

Metallerle çalışıyoruzMetaller

Ürün grubumuz her türlü kaynak, kesme, markalama, gravür ihtiyaçlarınızı tümünü kapsamaktadır, makine çözümlerimiz ihtiyaç duyduğunuz uygulamalarda hassasiyet, verimlilik ve benzersiz performans sunar.

Plastik Üretimine Yönelik ÇözümlerOlası

Son teknoloji makine çözümlerimizle plastik üretim sürecinizde sizlere hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir

Geleceğin mühendisliği ve DesteğiDestek

Tasarım ve üretimde 20 yılı aşkın uzmanlığa sahip INYOD ekibi, beklentilerinizi aşan birinci sınıf çözümler sunmaya kendini adamıştır.

Kaynak makineleriINY-FLW-PH Fiber Lazer Kaynak Makinesi Taşınabilir El Tipi

Stok kodu: INY-FLW-PH

Özellikler

Taşınabilir El Lazer kaynak cihazları, farklı boyut, şekil, malzeme ve yerlerde hareketlilik ve esneklik kaynağı sağlar. Fiber Lazer Kaynakçı setlerimiz kolaylık ve çok yönlülük sağlar. Bu kaynak makinesi hafif ve kompakttır; ihtiyacınız olan her yerde kolaylıkla kaynak yapmanıza olanak tanır. Fiber lazer teknolojisinin hassasiyetini ve verimliliğini deneyimleyin,

 

Uygulama Kapsamı

Donanım, mekanizma, elektron, iletişim, dinamik, otomobil üretimi ve diğer endüstrilerde yaygın olarak uygulanır.

El tipi lazer kaynak makineleri, dolaplar, mutfaklar, merdivenler, asansörler, raflar, fırınlar, paslanmaz çelik kapı ve pencere korkulukları, dağıtım kutuları ve bazı karmaşık ve düzensiz kaynak projelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

  • Tanım
  • Ürün bilgileri

El tipi kaynak makinemiz ile yerinde onarımları hızlı ve zahmetsizce gerçekleştirebilirsiniz. Kolay konumlandırma ve kaynaklama için kırmızı lazer işaretleyici takılıdır

Özellikler

Model

INY-FLW-PH80

INY-FLW-PH200

INY-FLW-PH400

INY-FLW-PH1000

INY-FLW-PH1500

INY-FLW-PH2000

Lazer Tipi

Lif

Maks. Çıkış Gücü(W)

80

200

400

1000

1500

2000

Güç Ayarı

5-95%

Fiber Kablo Uzunluğu(m)

15

Odak Çapı (mm)

≤5

Kaynak Hızı (mm/sn)

0~120

Güç kaynağı

AC220V/50Hz

AC380V/50Hz

Soğutma sistemi

Su Soğutma

Özellikleri
  1. İnce metal levhaların kaynaklanması içindir; Lazer kaynak hızı manuel argondan 10 kat daha hızlıdır.
  2. Sallantılı kaynak kafası ve tel besleyici ile donatılabilir, çok noktalı tespit ve lazer ışınıyla 0~5 mm genişlik elde edilebilir, elde taşınan "kaynak derinliği" kalite sorunları iyileştirilebilir.
  3. Mükemmel kaynaklama, kaynak yüzeyi pürüzsüz ve temizdir, kaynak sonrası kesintisiz yüzey efekti oluşturmak için ikincil işlemleri azaltır.
  4. Çeşitli lazer kafaları mevcuttur; metal parçalar, iç kaynak, dik açılı kaynak, dar kenar kaynağı ve büyük nokta kaynağı gibi çeşitli ihtiyaçlar için seçilebilir.
  5. Daha az ısı girişi ve ısıdan etkilenen alanın küçük olması, ısıdan kaynaklanan kaynak deformasyonunu azaltabilir.
  6. Uzun ömür, yüksek hassasiyet, lazer kaynağı ömrü 100.000 saatten fazla.
Avantajları
  1. Kullanıcı dostu çalışma için tasarlanan el tipi kaynak makinemiz, lazer teknolojisine yeni başlayanlar için bile kusursuz kaynak deneyimleri sağlar.
  2. Taşınabilir boyutuna rağmen kaynak makinemiz, uzun süreli performans sunan dayanıklılık ve güvenilirliğe sahiptir.
  3. Mücevherat ve otomotiv onarımlarından endüstriyel görevlere kadar taşınabilir kaynak makinemiz, olağanüstü çok yönlülüğünü sergileyerek çok çeşitli kaynak ihtiyaçlarına uyum sağlar.
  4. İşletim sisteminin öğrenilmesi ve çalıştırılması kolaydır. Zahmetsiz kullanım için dokunmatik ekran özelliğine sahip ekran.
Uygulama Kapsamı

İnce paslanmaz çelik, karbon çeliği, pirinç, alüminyum, demir, galvanizli ve diğer metal malzemeler için geleneksel argon ark kaynağı, elektrik kaynağı ve diğer işlemlerden daha iyidir. El tipi lazer kaynak makineleri, dolaplar, mutfaklar, merdivenler, asansörler, raflar, fırınlar, paslanmaz çelik kapı ve pencere korkulukları, dağıtım kutuları ve bazı karmaşık ve düzensiz kaynak projelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ve donanım, mekanizma, elektron, iletişim, dinamik, otomobil üretimi ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Örnekler

Teknoloji

Fiber Lazer

İşlem

Kaynak

İşlenmiş Malzeme

Metal

Çıkış Gücü(W)

80, 200, 400, 1000, 1500, 2000, 3000

Kaynak Derinliği (mm)

1, 2, 3, 4, 5

İşleme Boyutu (X,Y,mm)

15000

tr_TRTürkçe